Okos eszközök

Az okos eszközökről

Otthona, nyaralója és irodája biztonság érzetét bármikor növelheti a vezeték nélküli eszközeinkkel. A rendszert és az eszközöket távolról is elérheti, vezérelheti mobiltelefonja, vagy táblagépe segítségével interneten keresztül. Építhet komplex rendszert, mely magában foglalja a riasztót, kültéri- és beltéri kamerás megfigyelést, bluetooth-os beléptetést, de használhatja külön is ezeket az eszközöket.

Részletes leírást talál az otthoni okos biztonsági eszközökről az allinsechome.hu weboldalon

Yale beltéri IP kamerák

Wifivel ellátott beltéri okoskameráinkkal folyamatosan nyomon követheti, hogy éppen mi történik otthonában. Az IP kamerák észlelik a látó- és hallótávolságon belüli mozgásokat és zajokat, veszély esetén automatikusan értesítést küld. Lássa otthonát bárhol is jár a világban!

Otthoni Wifi kamerák
Otthoni Wifi kamerák
Otthoni Wifi kamerák

Okos kültéri kamerarendszerek

A Yale kültéri kamerarendszerek segítségével távolról és szemmel tarthatja otthonát és annak környezetét. A Yale View okostelefonos applikáció segítségével folyamatosan ellenőrizheti otthonát a jó minőségű felvételeknek köszönhetően. Akár éjjel vagy rossz időjárási viszonyok között is!

Kültéri kamerák
Kültéri kamerák
Kültéri kamerák

Yale beltéri riasztórendszerek

Biztosítsa otthonát bárhonnan-bármikor. Az applikáció segítségével távolról is beriaszthatja vagy épp hatástalaníthatja az okos riasztórendszert. Intelligens vezetéknélküli rendszereinkhez, akár 40 különböző kiegészítőt és csatlakoztathat, így olyan komplex, az egész házra és környezetére kiterjedő biztonságirendszert hozhat létre, mely teljesmértékben az ön egyedi igényeinek megfelelően működik.

Beltéri riasztók
Beltéri riasztók
Beltéri riasztók

Yale digitális ajtókitekintők

A digitális ajtókitekintők egyszerűen felhelyezhetőek és telepíthetőek bármilyen hagyományos kitekintő vagy kukucskáló helyére. A kiváló képminőségnek köszönhetően mindenki számára ideális megoldás lehet, legyen szó akár idősekről vagy gyengén látókról. Ismerje meg az ajtókitekintők új generációját!

Digitális kitekintők
Digitális kitekintők
Digitális kitekintők

Yale ENTR okos zárbetét

A Yale ENTR okoszárak egyszerű kulcsnélküli hozzáférést tesznek lehetővé, okostelefonos, PIN-kódos vagy ujjlenyomatos beléptető funkció segítségével. Mostantól végleg elfelejtheti a kulcsokat, nem kell magánál tartania sem senkinek odaadni őket vagy visszakérni. Szabaduljon meg kulcscsomójától váltson a Yale ENTR intelligens vezetéknélküli okos zárbetétre!

Okos zárak
Okos zárak
Okos zárak

Árajánlatkérés

Elérhetőségeink

  • Telefon: +36 (30) 820 0086
  • Email: info@allinsec.hu
  • Székhely: 1118 Budapest, Nedecvár utca 4.