Beléptető rendszerek

Kódkilincsek

A legegyszerűbb számkódos belépési pont kialakítás eszköze, melyet minden beltéri ajtóhoz ajánlunk. Legyen szó irodai, raktári, vagy akár otthoni dolgozói szoba ajtóról, az elektromechanikus kódkilincs tökéletes megoldás és az ajtók 99%-a esetén felszerelhető. Teraszajtókhoz, szekrényekhez és ablakokhoz az ablakos verziót javasoljuk.


Vezeték nélküli kártyás beléptetés

Az általunk forgalmazott vezeték nélküli eszközök megfelelnek akár az egyajtós megoldástól a több ajtós távolról vezérelhető beléptető rendszerig. A SMARTair eszközök a leggyorsabban telepíthető, szinte átalakítás és kábelezés nélkül felszerelhetők és akár azonnal használatba vehetők. Meglévő épületekben tökéletes megoldás kártyás beléptetéshez már a Stand alone megoldás is, de az időbeli korlátozások és események kiolvasását is kielégítik az Offline, vagy a Wireless rendszereink.

Szállodai zárak

Meglévő és új szállodák, apartmanok, vendégházak beléptetésében állunk ügyfeleink rendelkezésére. Legyen szó egyszerű kártyás beléptetésről, akár Offline, akár Online verzióban, személyes egyeztetés és felmérés után, az igényeinek megfelelő rendszert szállítjuk, telepítjük és a jövőre tekintve karbantartjuk. Régi TIMELOX rendszerek karbantartásában és cseréjében is tudunk segédkezni. TIMELOX rendszerek esetén alig használt, szinte új eszközök viszonteladásával és eszközök cseréjével egyaránt foglalkozunk.

Árajánlatkérés

Elérhetőségeink

  • Telefon: +36 (30) 820 0086
  • Email: info@allinsec.hu
  • Székhely: 1118 Budapest, Nedecvár utca 4.